maanantai 29. kesäkuuta 2009

Vähän huonekaluja ja portaiden muokkausta

Niin, no eihän ne lomasuunnitelmat sitten oikein onnistuneet. Lapset nimittäin alkoivat sairastamaan - tänään viimeisenä neljäs eli kaksivuotias. Oikein mukava tällä helteellä hoidella kuumeisia lapsia. Mutta jospa se tästä.

En kyllä potilaiden hoitamiselta oikein ehtinyt askarrella. Laitan tähän pari kuvaa jo aiemmin tekemistäni sängystä ja pikkulipastosta (vai yöpöytäkö lienee).

Tämän sängyn tein muistaakseni joskus viime kesänä. Se on tehty kokonaan balsasta ja askarteluveistä käyttäen. Toinen balsa oli valmiiksi tuollaista paksua, joten siitä sai helposti nelukulmaisia tolppia sängyn päätyihin. Sänky olisi tarkoitus koristella maalauksin.


Pikkulipasto on myös ohutta balsaa. Vetimet vielä puuttuu ja tämäkin olisi tarkoitus maalata. Laatikot jopa aukeavat, joten pitäisi niihin jotain täytettäkin varmaan laitella.

Täytyy sanoa, että vieläkin on muistissa tuo tuskailu noiden laatikoiden liimailun kanssa. Melko toivotonta saada kaikki ohuttakin ohuemmat osat niin suoraan, että laatikot toimisivat ja näyttäisivät vielä olevan suorassakin.

Jossain aiemmassa kirjoituksessa oli jo kuva noista portaista. Tässä lauantaina käsittelin ne pyökin värisellä petsillä ja laitoin sitten porrasmaton paikalleen. Porrasmatton on Tiimarin leveää lahja/koristenauhaa. Kaiteet puuttuvat, niin ja se Harry Potterista tuttu komero portaiden alla...






Here are a bed, a drawer and the stairs I have made last summer.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti