torstai 18. kesäkuuta 2009

Toisen kerroksen olohuone?

Toiseen kerrokseen tein alunperin olohuoneen. Nyt en ole ihan varma sen merkityksestä, sillä uuteen kolmanteen kerrokseen on tulossa isompi sali/olohuone. Ehkäpä tämä huone voisi sitten olla vaikka herrasmiesten oleskelutila. Väritys on kyllä aika vaalea, joten paremmin sopisi vaikka naisväelle. Tai sitten tämä voisi tietysti jatkossa olla ruokasali, koska tuo kyökki on niin pahuksen pieni.


Tämä taloni ei tosiaan täytä ihan oikeita nukketalon mittoja, sillä huoneet ovat matalahkoja ja syviä. Leveyttä taas on liian vähän. Mutta olenkin ajatellut, että tämä voisi olla vaikka herrasväen kesähuvila tai vastaava, jossa tilat eivät ole oikein asianmukaiset.

Vielä erillinen kuva tuosta takasta, joka on itse asiassa ensimmäinen nuketaloon tekemäni kaluste (onkohan takka kaluste?). Ohjeen takkaan otin kirjasta "How to make your doll's house special". Materiaalina on muropaketin pahvi, balsa ja askarteluhelmet.

Vähän huono on näitä kuvia ottaa, sillä kamera ei oikein mahdu mökkiin. Olisi pitänyt kuvata ennen paikalleen laittoa, mutta myöhäistä nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti