tiistai 30. kesäkuuta 2009

Pari taulua nukketaloon

Tein pari taulua nukketalon asukkaille. No, eihän siellä ole kyllä se remonttikaan kovin hyvin edennyt, mutta onhan sitten jotain seinälle laittamista, kun remontti saadaan valmiiksi.

Kuvat on tulostettu - käytin sellaista luettelokuvaoptiota tulostusohjelmistosta, joka tuli kirjoittimen mukana. Kehykset on ohutta balsaa, joka on maalattu Metallic Rub-ons -väreillä. Väri on sellaista pehmeää tahmaa, joka hierotaan sormilla puun pintaan. En muista mistä lienen ostanut, joko Tiimarista tai jostain askartelukaupasta.

Nuo kuvat on itse asiassa omia maalauksiani, jotka tein viime talvena pastellimaalauskurssilla. Maisema on tehty kuivapastelleilla ja kukka öljypastelleilla. Otin niistä valokuvat ja tulostin sitten ne. Kuvan laatu ei ole oikein huippu, sillä en jaksanut ottaa kehysten laseja pois kuvaamisen ajaksi. Niin, että jos niissä näkyy jotain outoja heijastuksia, niin johtuu sitten siitä.

Tässä vielä kuvat yksittäin, jos niistä saisi paremmin selvää.

Tämän kuvan mallina oli yksi akryylimaalausopas, jossa opastetaan kukkamaalauksen saloihin. Näyttää muuten, että nukketalon asukkaat on remonttia tehdessään pudottaneet taulun, kun on karmissa halkeama.

Tämän toisen kuvan mallina oli Kamera-lehdestä otettu luontokuva. Muistaakseni oli jonkun luontokuvakilpailun voittokuvien esittelystä.

Couple of paintings for dolls house. The paintings are photographs of my own pastell paintings.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti