torstai 25. kesäkuuta 2009

"Man in tights"

Nyt on sitten ritarilla vähän otsatukkaakin. Tosin, kyllä tuo minusta edelleen vähän on sellainen maalaispojan kampaus.. Ritari tästä kuitenkin tehdään, sillä nyt on sitten trikootkin jalassa.


Materiaalina on uimapukulycra. Sain tässä taannoin yhdeltä tanssi- ja luistelupukuja valmistavalta ihmiseltä pussillisen lycrapaloja askarteluun ja hyödynsin nyt yhden palan tähän tarkoitukseen. Tekniikka on sama kuin aiemmin esitellyissä neidon sukissa. Nyt ompelin vähän kauempaa reunasta, sillä tämä materiaali ei veny yhtä paljon kuin sukkahousut ja on paksumpaa. Ompelin siis sauman noin sentin päähän taitteesta.

Sellainen huomautus muuten, jos joku tätä sukkatekniikkaa kokeilee, että kannattaa sitten ommella sen putkilon toinen pää umpeen, niin kääntäminenkin sujuu jollakin tavalla. Muuten se on melkoisen toivotonta.

Keskiajalla tällaisia housusukkia pidettiin päällä vyön avustuksella, mutta tässä tapauksessa ne on ommeltu ihan suoraan vartaloon kiinni.

Ritarilta muuten puuttuu myös nimi. Ehdotuksia otetaan vastaan.

Aikatauluasiaa siten, että tässä on kaikenlaista reissua tiedossa muutamaksi seuraavaksi päiväksi, joten blogia mahdollisesti seuraavat lukijat saanevat uutta luettavaa vasta ensi viikolla. Ellen sitten tänään vielä innostu ompelemaan tunikaa ritarille, ettei tarvitse pelkissä sukissa värjötellä.

Knight has his new tights on. They are made from lycra usually used for swimming suits.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti