torstai 18. kesäkuuta 2009

Roombox - "Kaffepaussi"

Tein viime syksynä miehelleni synttärilahjaksi tällaisen metsästysaiheisen roomboxin. Aiheena siis kahvitauko onnistuneen metsästysretken päätteeksi.


Laatikkona on Tiimarista hankittu puulaatikko. Taustakuvan olen maalannut itse pastelliväreillä ja liimannut laatikon sisälle. Maasto on tehty itsekovettuvasta massasta, jonka päälle on liimattu hiekkaa ja kiviä kotipihalta. Kivellä oleva suklaapaperi on tulostettu netistä, kuten myös keksipaketti. Haulikon olen tehnyt balsasta, piiput pumpulipuikkojen putkista ja metalliosat foliovuoasta. Pupu on piipunrassirunkoon huovutettu. Termari on tehty myös foliovuoasta.

Nukke on valmiina ostettu ja sillä on alkuperäiset housut päällä. Paidan tein ohuesta raitapuuvillasta ja pipo on neulottu villalangasta. Kumisaappaat on tehty kestovaipoissa käytettävästä pul-materiaalista. Kangas on siis polyuretaanilaminoitua trikoota, joka oli aika toimiva tässä, koska se pysyi itsekseen muodossa. Nahka tuntui liian jäykältä. Saappaat on päällystetty sadevaatteiden paikkaamiseen tarkoitetulla liimapaikalla ja heijastinnauhat on leikattu oikeasta heijastinnauhasta.

Reppu on tehty ohuesta villakankaasta ja nahan palasista.

I made this roombox for my husband to his birthday. There is a coffee break going on after the hunt. The background is my own pastell painting, the rabbit is hand made and packages are prints from someones blog.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti