tiistai 25. elokuuta 2009

Tällainen siitä peitosta tuli

Niin, tässä "tilkkupeitto" on sitten esillä sängyllä. Minusta se onnistui ihan kivasti.

Here is the finished printed beadspread.

Välissä oleva vanu oli vähän liian ohutta, koska se on vain toinen puoli paksumpaa vanua. Kokonaisena vanu olisi ollut liian paksu, koska on tarkoitettu ihan 1:1 pehmustamiseen. Nurjalla puolella on tuota samaa valkoista puuvillabatistia, mistä tyyny on tehty.

Peiton ompeleet on ommeltu koneella, mutta mikään ei tietysti estä ompelemasta käsin, jos niin tahtoo. Mulla oli vaan niin hoppu nähdä millainen tästä tulee, etten malttanut käsin pistellä :-)

Tässä vielä lähikuvaa sekä peitosta että tyynystä.


Nyt taas huomasin, että jäi nuo mittakaavan osoittimet pois - jälleen kerran.

Tyyny on puuvillaa ja reunassa pitsi. Kokeilin tuohon eka kertaa elämässäni silkkinauhakirjontaa ja eihän se oikein onnistunut, sillä kangas oli liian tiivistä. Jonkinlaisen ruusukkeen sain kuitenkin väkerrettyä Doloresin nauhasta.

Unohtui muuten edellisestä kirjoituksesta, että tuo Open Office Draw ei sitten tallenna mitään jpg-muotoon, joten jos aikoo hyödyntää valokuvalaatuista tulostusta (ainakaan meidän Epson ei ymmärrä tulostaa valokuvaksi muita kuin valokuvatiedostoja), täytyy piirros ensin muuttaa jpg-muotoon. Itse tein sen Gimp-kuvaeditorilla, mutta sama homma hoitunee Paintilla - kuten koko kuvan tekokin.

3 kommenttia:

  1. Tämä näyttää tosi hauskalta! Vähän piti kelata tuota alempaa postausta, että selvisi, mikä on homman juju. :)

    VastaaPoista