sunnuntai 9. elokuuta 2009

Joo, pitihän se arvata miten käy, kun työt alkaa..

Ei siis paljon jää aikaa näille omille jutuille. Tai jos joskus jää aikaa, niin ei ainakaan jää aikaa valokuvata. Mutta toivotaan, että kunhan nämä asiat tästä alkaa rullata enemmän rutiinilla, niin sitten jäisi aika tällekin. Nyt on illat menneet lähinnä kuopusta paijatessa, kun ottaa niin raskaasti tuon päiväkodissa olemisen.

Jotain hankintoja olen tehnyt ja paljon on kaikkia uusia suunnitelmia. Olen tässä perehtynyt tuohon kankaalle tulostamiseen. Jos jollakulla on kokemuksia niin olisi kiva kuulla millaisia minijuttuja olette siten tehneet. Jos jollekulle asia on vieras niin esimerkiksi tämä kauppa myy materiaaleja kyseiseen hommaan. Netistä tuntuu löytyvän kaikenlaista tulostettavaksi sopivaa miniatyyrijuttua esimerkiksi hakusanalla "printable miniature fabrics". Ja voihan joitain noista tapettimalleistakin tulostaa kankaaksi.

Katsotaanpa mitä saan sillä saralla aikaan. Toistaiseksi odottelen materiaaleja, sillä täällä ei ole kellään paikallisella myynnissä mitään tuohon tarpeeseen ja kaikki joutuu tilaamaan netistä.

Kiitokset teille, jotka olette ryhtyneet blogini lukijoiksi. Kiva tietää, että teitä kiinnostavat tekemiseni. Kiitokset myös kaikille muille kävijöille, kommenttejakin saisi jättää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti