perjantai 3. heinäkuuta 2009

Kasvomaalausta

Nyt on isoimmalla ja paremmin onnistuneella "puolituisella" jonkinmoiset kasvot. Täytyy kyllä sanoa, että näyttää aika karmealta näin isona suurennuksena. Onneksi luonnossa kaikki arvet ja haavat ei näy niin selvästi.

Tässä kuvassa 1:12 neiti.



Kuvauksen takia on pään ympärillä tänään Doloresista saapuneet viskoosihiukset. En ole vielä miettinyt millaiset hiukset tekisin tai kampauksen. Ensin pitäisi keksiä kuuluuko tämä tyttö keskiaikaan vai mahdollisesti nukketaloon, jossa eletään jotain epämääräistä aikaa 1800-luvun lopulla.

Seuraavassa kuvassa 1:24 tyttö.



Kokoa merkkaa tuossa vieressä myös Doloresista saapunut silkkilanka. Aika saman pituiselta näyttää.

Vartalot on nyt tehty vanusta ja langasta - 1:24 nukella pääasiassa langasta. Huopa oli päässyt loppumaan ja ei varmaan olisi paksuutensa takia toiminut pienemmässä. Kasvot maalasin vesiväreillä, saa nähdä kauanko maalaukset pysyy. Toisaalta, eipä pitkään kuivunut vesiväri ihan pienestä kosteudesta lähde ellei hankaa.

Näistä tuli molemmista nyt vähän tuollaisia mutrusuita, mutta olkoon sitten sellaisia. Katsotaan millaisilta näyttävät sitten, kun on tukat päässä ja jonkinlaiset mekot ommeltu. Kengät muotoilin tällä kertaa jalkaan, joten ne pitäisi maalata.

Here are the two newest ladies painted. I used aquarelle colors an for pictures I have put on some viscose hair. The first picture is of 1:12 lady and the second picture from 1:24 lady.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti