lauantai 24. lokakuuta 2009

Etuseinä vihdoinkin valmis

Onpas aikaa vierähtänyt. Kaikenlaista olen kyllä tehnyt, mutta kynnys istahtaa tietokoneelle "huvikseen" on nykyisin aika korkea - johtuen työstä ja opiskelusta. Niiden takia joutuu konetta niin paljon käyttämään, ettei oikein muuten enää ehdi eikä jaksa.

Tässä viime viikonloppuna sain lopulta etuseinän sellaiseen kuntoon, että siinä on nyt SARANAT. Vihdoin ja viimein pääsin eroon maalarinteipeistä, joilla se on ollut kiinni. Tässäpä kuvaa seinästä paikallaan. Pahoittelut etukäteen kuvien laadusta - syksypimeät on alkaneet.

I have finally finished the front wall project.

Olen näpertänyt seinään ikkunat. Viisi kappaletta, jotka jokainen ovat takuulla vähän erilaisia ja pienat eri levyisiä ja eri kohdissa. Eihän tuota kuitenkaan valokuvasta pahasti huomaa. Materiaalina ikkunoissa on käytetty tarkoitukseen olevaa Minimaailman "ikkunalasia" ja ohutta balsaa. Ikävä kyllä, talosta puuttuu vielä kahdeksan ikkunaa.... Tuntuu tämä ikkunaremontti olevan hankalaa myös näin minikoossa.

Tässä kuvaa etuseinästä sisäpuolelta- samalla näkyy myös mikä on sisätilojen tämänhetkinen tilanne.


Yläkertaan tulee tuollainen paneeli seinän alaosaan. Joka on siis tehty ohuesta balsalevystä ja sen yläpuolelle kiinnitetystä valmiista, muotoillusta puurimasta. Molemmat on maalattu valkoiseksi ja lakattu spraylakalla. Keittiön seinään pitäisi myös viritellä paneelia, mutta eiköhän sen saa, vaikka seinä on jo paikallaan.

Tässä kuvaa huoneista ja siitä mitä niissä tällä hetkellä on.

Makuuhuoneessa alkaa olla aika hyvin kalusteita. Tekemäni divaani on tällä hetkellä tuossa, josta tulee varmaankin ruokailuhuone (vasen, keskikerros). Keittiön hyllyt on kiinnittämättä, johtuen siitä, että paneelit ja ovi puuttuvat. Eteiseen olen saanu tapetit, mutta lattia on tekemättä. Yläkerrasta puuttuu paneeli ja lattia on vailla pintakäsittelyä. Lisäksi olisi tarkoitus tehdä ne kierreportaat. Paljon olisi siis hommia :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti