tiistai 22. syyskuuta 2009

Talonrakennus - ikuisuusprojekti

Minullahan on tuo talo edelleen pahasti kesken remontin. Nukketalon asukkaat ovat nyt onnistuneet laudoittamaan ylimmän kerroksen seinät. Kattoremontti sen sijaan on tekemättä ja ikkunaremontti aloitettu. Kuvia ei näistä vielä ole.

Sen sijaan yksi kuva on etuseinän tapetoinnista.

The wallpapers on the front wall.

Ovenkin olen väkertänyt - balsasta. Ja yhden ikkunan. Ikkuna oli kyllä niin hikinen projekti, etten uskalla harkita kuin yhden ikkunan tekemistä per viikko. Ja voi olla, että se ekakin menee uusiksi, jos saan tekniikkaani vähän hiottua paremmaksi. Voisihan sitä tietysti joskus jotain valmiinakin ostaa...

Shopppailusta puheen ollen - kävin viime viikolla työreissulla Tampereella Nukkelassa (tai siis eihän se Nukkela ollut työmatkan aihe, mutta ehdinpä sinnekin :-). Ostin jotain pientä, yhden enkelipatsaan ja kumisaappaat. Muutakin oli mielessä, mutta pihiys iski kesken matkan. Tai se ikuinen ajatus, että kyllähän tuollaisen vastaavan itsekin tekee. Näkis vaan.

Sen sijaan ostin Stockalta yhden ihanan englantilaisen nukketalolehden (Dolls House Emporium ?). En nyt muista nimeä, mutta iiiiihana lehti kuitenkin. Täällä Keski-Suomessa en ole moiseen ihanuuteen törmännyt. Kertokaa, jos tiedätte jonkun kaupan, joka täällä sellaista myisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti