tiistai 22. syyskuuta 2009

Keittiöön hyllyjä

Heipä vaan kaikille. On tässä tullutkin aika pitkä tauko blogin päivitykseen. Lapset on sairastaneet ja on niiden hoitamisen ohessa pitänyt olla töissä, työmatkoilla ja opiskellakin. Vähän vaikeaa löytää aikaa edes niin mieleiselle harrastukselle, kuin minijutuille.

Toisaalta, jouten en ole kyllä ollut silläkään saralla, mutta valokuvaaminen ja kirjoittaminen on sen sijaan jäänyt aika vähälle.

Tässä taannoin esittelemääni kaappiin olen saanut jo joitakin liinavaatteita tehdyksi, mutta niistä ei ole nyt valokuvaa tarjolla. Sen sijaan nikkaroin tässä pari viikkoa sitten kaksi keittiöhyllyä. Tällä kertaa uskaltauduin mattoveitsen kanssa vanerin kimppuun ja ihan hyvinhän tuo onnistui. Seuraavassa kuvassa onkin ensimmäinen tekemäni vanerihuonekalu näytillä kirjan päällä, josta mallikin on peräisin.

Some shelfs for the kitchen.

Tämä hylly tulee varmaankin etuseinään kiinni. Keittiö on tuossa mökissäni niin pieni, että vähän vaikea saada tarvittavat huonekalut mahtumaan... Hyllyn olen maalannut virheäksi, mutta maalatusta hyllystä ei ole vielä kuvaa.

Seuraavassa kuvassa hylly komeilee ihan itsekseen.

Liimana käytin Tacky Gluen Quick Dry versiota. Näiden kanssa tuskailtuani olen kuitenkin jo ehtinyt hankkia myös kyseisen sarjan Super Thick liiman, joka ehkäpä pelittää näissä jutuissa paremmin.

Tein myös isomman hyllyn mahdollisten tulevien keittiökapineiden säilyttämistä varten. Tämäkin hylly on malliltaan sellainen, että sen voi laittaa seinään. Olen harkinnut sen sijoittamista puoliksi lieden päälle, jotta saan tuota olematonta lattiatilaa käytetyksi muuhunkin.

Tässä hyllyssä on samat materiaalit kuin pienemmässäkin. Tuo yläreunan koristereuna jäi vähän leveäksi, minkä huomasin maalausvaiheessa, mutta jospa keksin jotain pienen pientä tavaraa sinne laitettavaksi.

Seuraavassa kuvassa kyseinen hylly vielä kirjan kanssa kuvattuna, niin tulee tuo mittakaava vähän selvemmäksi.

Tässä hyllyssä olen soveltanut kirjan korkean hyllyn mallia ja toteuttanut siitä vain yläosan.

1 kommentti:

  1. Olipa tutun näköinen hylly... tein samanlaisen ihan ensimmäisenä huonekalunani. Omistan siis saman kirjan.

    VastaaPoista